Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive
 • BURKOLÁSI MUNKÁK
  megfizethető áron

  SZAKÉRTELEM - MINŐSÉG - GARANCIA
  Burkolási munkákat vállalunk, rövid határidővel, garanciával!
 • GENERÁLKIVITELEZÉS
  kulcsrakész átadással

  SZAKÉRTELEM - MINŐSÉG - GARANCIA
  Országosan vállalunk teljes generálkivitelezést, garanciával.
 • TÉRKÖVEZÉS - KERTÉPÍTÉS
  kedvező térkő árakkal

  SZAKÉRTELEM - MINŐSÉG - GARANCIA
  Térburkolási munkák minőségi alapanyagokkal, megfizethető áron!
 • 1
 • 2
 • 3

Burkolás árak garanciával

Értéknövelő munkák professzionális szakemberekkel

Ingyenes helyszíni felmérést követően, felújításainkhoz tételes költségvetést, pénzügyi ütemezést és átlátható rejtett költségek nélküli korrekt árajánlatot készítünk. Szakmai tanácsadásunk teljes mértékben ingyenes.

Áraink:

A gyakorlattól eltérően weboldalunkon nem adunk meg munkanemenként egységárakat. Továbbá nem hangsúlyozzuk, hogy az áraink tájékoztató jellegűek.

Ingyenes , mindennemű kötelezettség mentesen helyszíni elmérést követően adunk egyedi árajánlatot minden felújítási munkára. Mivel a meglévő állapot, az ingatlan elhelyezkedése, a munka összetettsége,nehézsége, a logisztikai szervezés nagyban befolyásolják a felújítási munkák egységárait!

Garancia:

A fent leírtakból adódóan az Ingyenes helyszíni felmérést követően, felújításainkhoz tételes költségvetést, pénzügyi ütemezést és átlátható rejtett költségek nélküli korrekt árajánlatot készítünk. Szakmai tanácsadásunk teljes mértékben ingyenes. Cégünknek nincs adótartozása, az összes kamarai tagsággal és engedéllyel rendelkezünk. Hosszú távon gondolkodunk, minden esetleg felmerülő garanciális javítást a lehető leggyorsabban elvégzünk.

Pénzügyi ütemezés:

Egy összetett kivitelési vagy felújítási munka esetén, pénzügyi ütemezést készítünk, ezzel garantálva, hogy az átlátható várható költségeit ütemezni tudja.

Tisztesség - becsület:

Ne olcsó négyzetméter árak alapján válassza ki az ön kivitelezőjét, hanem bizalmi alapon, aki az első perctől kezdve a tisztességre törekszik. Ebben az évben 570 elégedett ügyfél igazolja, a Wisol megbízhatóságát és becsületességét.

Építési projektek - Generálkivitelezés

E-mail: projekt@burkoloportal.hu

Telefon: (+36) 70 941 50 30

Burkoló munkák - Felújítás, kivitelezés

E-mail: kivitelezes@burkoloportal.hu

Telefon: (+36) 70 285 51 69